10.000LEI
350LEI
Valoare totală plătibilă: 12.598 lei
DAE: 9,91%, dobanda: 9,49% pe an, comision analiză dosar de credit: 0 lei, comision administrare credit: 0 lei, perioada: 60 luni
Rate valabile pentru clienții care își încasează veniturile la BCR.
63 lei/lună
1.848 lei/lună
APLICă ACUM

Lasă-ne datele tale şi te vom suna în cel mai scurt timp!

Deja te-ai întregistrat! Vei fi contactat în scurt timp.

Vreau rata potrivită

Pentru tine, am făcut RATA POTRIVITĂ la Creditul DIVERS BCR foarte uşor de recunoscut.

E rata care te lasă să ieşi în oraş, să le faci surprize prietenilor şi să îţi urmezi pasiunile. E rata care are loc în viaţa ta bogată.

Ia-ţi acum un Credit DIVERS şi beneficiezi de:

  • RATE LUNARE FIXE pe toată perioada creditului
  • ZERO COMISION de analiză credit
  • ZERO COMISION de administrare credit
  • ASIGURARE DE VIAŢĂ GRATUITĂ
  • APROBARE RAPIDĂ, în 3 ORE (dacă îţi încasezi deja salariul sau pensia într-un cont curent deschis la noi)
  • FĂRĂ ADEVERINŢĂ DE SALARIU (informaţiile referitoare la venituri sunt obţinute din baza de date ANAF)

Cu rata potrivită şi cumpărăturile au loc în bugetul tău. Ca să te bucuri de ele şi mai mult, ai Cardul de credit BUN DE PLATĂ cu ZERO COMISIOANE de emitere și de administrare în primul an dacă îl iei împreună cu un credit DIVERS.

Prin Cardul de credit BUN DE PLATĂ te bucuri de:

  • 2% BANI ÎNAPOI lunar, pentru cumpărături în benzinării, la haine și încălţăminte, ieșiri în oraș, utilităţi și călătorii
  • 1% BANI ÎNAPOI anual, bonus aniversar, pentru cumpărături la celelalte categorii de comercianţi (Consultă Regulamentul Programului de loialitate BUN DE PLATĂ pe www.bcr.ro)
  • Până la 12 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ și REDUCERI de până la 20% la partenerii BCR (Consultă lista completă a comercianţilor parteneri pe www.bcr.ro)
Exemplu reprezentativ: DAE = 31,89% pentru o valoare a liniei cardului de credit BUN DE PLATĂ de 5.367 lei, utilizată imediat şi în totalitate, calculată pe o perioadă de 12 luni; dobândă fixă: 28%/an; comision emitere card: 0 lei; comision anual de administrare: 0 lei în primul an, 45 lei, începând cu al doilea an; valoare totală plătibilă: 6.870 lei; rată lunară: 125 lei. Oferta este valabilă până la 30 iunie 2016 sub condiția contractării cardului de credit împreună cu un credit negarantat DIVERS.
Vezi detaliile ofertei.